Lifestyle Verona/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig
1.955,00 1.459,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig

1.459,00

-25%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig
Als je op zoek bent naar een compact en toch comfortabel tuinset dat helemaal van deze tijd is, dan is de Verona/Concept tuinset echt iets voor jou. Door het rope van de Verona tuinstoel te combineren met het aluminium van de Concept tuintafel krijg je een strak en modern geheel. De Concept eettafel 90 cm is door zijn formaat mooi compact. Je kunt er met twee tot vier personen aan dineren. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar dit eetset, neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij één van de vele sfeervolle Tuinmeubelshop megastores.
Het lifestyle Verona/Concept 5-delig tuinset bestaat uit: 
* 4x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
* 1x Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm  Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Verona heeft kuip, gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw, wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt. Hierdoor onstaat het grote voordeel dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor het zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een eetstoel met het materiaal rope op deze hoogwaardige manier vereist vakmanschap.
Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook het voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections.
Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Deze gepoedercoate laag matcht perfect met de Concept tuintafel die volledig van aluminium is. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daardoor is de tuinstoel hier geschikt om het hele jaar buiten te laten staan.
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm is een royale en strakke, aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De eettafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel biedt plaats aan vier Verona tuinstoelen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan.