Lifestyle Verona/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Verona/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig
3.893,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.893,00.2.899,00Huidige prijs is: €2.899,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.893,00.Huidige prijs is: €2.899,00.

-26%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig
De Lifestyle Verona dining tuinstoel vormt samen met de Santika Ellisse dining tuintafel 240 x 107 cm een moderne en stijlvolle tuinset met een tijdloze uitstraling. De taupe kleur van de Lifestyle Verona dining tuinstoel sluit mooi aan bij de antraciete aluminium/HPL Santika Ellisse dining tuintafel. De tuinset is onderhoudsvrij en heeft plaats voor 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Verona/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Verona dining tuinstoel
* 1 x Santika Ellisse dining tuintafel 240 x 107 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel taupe
De Lifestyle Verona heeft kuip gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw dat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt. Hierdoor ontstaat het grote voordeel dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor het zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze hoogwaardige manier vereist vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt, heeft het ook het voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daardoor is de tuinstoel hier geschikt om het hele jaar buiten te laten staan.
Eigenschappen Santika Ellisse dining tuintafel 240 x 107 cm
De Santika Ellisse dining tuintafel 240 x 107 cm is een tuintafel met een HPL-tafelblad en een aluminium onderstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge-druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad bestand is tegen alle weersomstandigheden en erg sterk is. Krasvorming komt hierdoor nauwelijks voor. Ook is het materiaal zeer vast van kleur. Het pootstel van de Santika Ellisse tuintafel is vervaardigd van aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling heeft en volledig weerbestendig is. De Santika Ellisse dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te laten staan. De tuintafel kan met een licht schoonmaakmiddel gereinigd worden.