Lifestyle Verona/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig
2.595,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.595,00.1.959,00Huidige prijs is: €1.959,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.595,00.Huidige prijs is: €1.959,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig
Met de stoere Lifestyle Verona/Orino 130 cm dining tuinset op je terras geniet je optimaal van het buitenleven. De Lifestyle Verona dining tuinstoel is voorzien van een zit- en rugkussen waardoor je comfortabel zit. De combinatie met de onderhoudsvrije Santika Orino dining tuintafel 130 cm geeft een eigentijdse look. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Verona/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Verona dining tuinstoel
* 1 x Santika Orino dining tuintafel 130 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Verona heeft kuip gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw dat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt. Hierdoor ontstaat het grote voordeel dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor het zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze hoogwaardige manier vereist vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt, heeft het ook het voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte op het aluminium wordt aangebracht, geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daardoor is de tuinstoel hier geschikt om het hele jaar buiten te laten staan.
Eigenschappen Santika Orino dining tuintafel 130 cm
De Santika Orino dining tuintafel is gemaakt van aluminium en HPL. Het pootstel van de Orino dining tuintafel is gemaakt van hoogwaardig, gepoedercoat aluminum. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt de poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van HPL. HPL is meerdere lagen die worden samengeperst onder hoge druk. Hierdoor krijg je een dichte, harde en vormvaste plaat. Doordat het HPL is samengeperst, is het tafelblad bestand tegen alle weersomstandigheden. Het grote voordeel is ook dat de tuintafel kleurvast, krasbestendig en vrijwel onderhoudsvrij is. Je kunt de Santika Orino dining tuintafel het gehele jaar buiten laten staan. In het voorjaar een vochtige doek eroverheen en genieten maar. De Santika Orino dining tuintafel 130 cm is ook beschikbaar in de kleur wit.