Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
2.261,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.261,00.1.739,00Huidige prijs is: €1.739,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.261,00.Huidige prijs is: €1.739,00.

-23%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Chique en stijlvol dineren doe je in de Verona tuinstoel in combinatie met de Valley tuintafel 180 x 92 cm. De luxe tuinstoel heeft een gepoedercoat alu-frame en is omspannen met duurzaam polyester touw. Hierdoor krijgt de tuinstoel naast een verrassend goed zitcomfort een erg moderne uitstraling. Natuurlijk helpen het fijne zit- en rugkussen eveneens voor een prettige zit. De comfortabele tuinstoel staat in de setcombinatie aan een eigentijdse tuintafel. De tuintafel is voorzien van een aluminium frame en wordt compleet gemaakt door polywood latjes. Polywood heeft een natuurgetrouwe uitstraling, maar is niet onderhevig aan het vergrijzingsproces van hout. De kleur van het tafelblad sluit erg mooi aan bij de taupe-kleur van de tuinstoel. Nieuwsgierig? Kom dan eens in het echt kijken in een van onze Tuinmeubelshop Megastores of stel je vragen via de chat of mail.
Het Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Verona dining tuinstoel taupe
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel taupe
De Lifestyle Verona heeft een kuip gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw, wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het syntetische touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt waardoor het grote voordeel ontstaat dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor je zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze manier vereist hoogwaardig vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook een voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel erg snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is, net als bij de Lifestyle Valley tuintafel 180 x 92 cm, gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daarnaast is de tuinstoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Tevens zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel makkelijk te verplaatsten is. Dit geldt ook voor de Verona dining tuinstoel. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten, dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look. De tuintafel kan hierdoor namelijk het hele jaar buiten blijven staan. Als u de tuintafel voor buiten extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Daarnaast voorkomen ze het ontstaan van vlekken.