Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
2.261,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.261,00.1.739,00Huidige prijs is: €1.739,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.261,00.Huidige prijs is: €1.739,00.

-23%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Deze zomer lekker dineren in een eigentijdse tuinset met een vleugje landelijke stijl? Dan is de Verona/Valley setcombinatie echt iets voor jou. De tuinstoel heeft een zeer strak design en is door zijn antraciete kleur prachtig te combineren met de tuintafel. Het rope-materiaal past erg mooi in de laatste tuintrends en oogt zeer luxueus. De tuinstoel levert daarmee niet alleen een prachtig plaatje op in je tuin, maar biedt ook een prettig zitcomfort. Het natuurlijke karakter in dit tuinset wordt aangebracht door het polywood tafelblad van de tuintafel. Door het gebruik van dit materiaal krijgt de tuintafel een echte hout-look. Het aluminium frame zorgt voor de perfecte verbinding tussen tuinstoel en tuintafel. Ben je benieuwd naar de opties van en met dit tuinset? Wil je graag andere mogelijkheden bekijken? Kom dan eens langs in een van onze Megastores!
Het Lifestyle Verona/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
* 1x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Verona heeft een kuip gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw, wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt waardoor het grote voordeel ontstaat dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor je zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze manier vereist hoogwaardig vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook een voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel erg snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is, net als bij de Lifestyle Valley tuintafel 180 x 92 cm, gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daarnaast is de tuinstoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Tevens zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel makkelijk te verplaatsten is. Dit geldt ook voor de Verona dining tuinstoel. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten, dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look. De tuintafel kan hierdoor namelijk het hele jaar buiten blijven staan. Als u de vierkante tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Daarnaast voorkomen ze het ontstaan van vlekken.