Presto Donato/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Presto Donato/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
2.326,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.326,00.1.739,00Huidige prijs is: €1.739,00. Meer informatie
Aanbieding!

Presto Donato/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.326,00.Huidige prijs is: €1.739,00.

-25%

Meer informatie

Presto Donato/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig De Presto Donato/Pallazo dining tuinset is de ultieme tuinset om heerlijk te genieten van de zomer. De Donato standenstoel is verstelbaar, waardoor je languit kunt liggen in de zon. De Pallazo tuintafel is een strakke tuintafel die perfect te combineren is bij de Donato tuinstoel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren!
De Presto Donato/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Presto Donato standenstoel antraciet
1 x Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm.
Eigenschappen Preston Donato standenstoel antraciet De Preston Donato standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Donato standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.