Presto Vasto/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
Presto Vasto/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
3.459,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.459,00.2.469,00Huidige prijs is: €2.469,00. Meer informatie
Aanbieding!

Presto Vasto/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.459,00.Huidige prijs is: €2.469,00.

-29%

Meer informatie

Presto Vasto/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
Op zoek naar een comfortabel en onderhoudsvrij tuinset voor op je terras of onder de overkapping? Dan is de Presto Vasto/Graniet 170 cm dining tuinset een aanrader! Deze eigentijdse tuinset bestaat uit de robuuste granieten tuintafel in een opvallende triangel vorm in combinatie met de Presto Vasto standenstoel. De Vasto standenstoel is comfortabel, stevig en lichtgewicht. Daarnaast is deze tuinstoel verstelbaar en gemakkelijk inklapbaar, zodat je de tuinstoel ook gemakkelijk kunt opbergen wanneer nodig. De granieten tuintafel is tijdloos en daarnaast ook onderhoudsvrij, zodat jij alle tijd kunt besteden aan het ontspannen genieten van de mooie zomerdagen. Kom de Vasto/Graniet 170 eetset gerust eens in het echt bezichtigen bij één van de vele Tuinmeubelshop megastores. Wij zetten de koffie vast voor je klaar!
De Presto Vasto/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Presto Vasto standenstoel
* 1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel triangel 170 x 170 x 170 cm Eigenschappen Presto Vasto standenstoel
De Presto Vasto verstelbare tuinstoel is een populair model. De Vasto tuinstoel is volledig opklapbaar en licht van gewicht. Ook is de Presto Vasto tuinstoel verstelbaar in verschillende standen. Het frame is van volledig gepoedercoat aluminium. De zit en ruggedeeltes zijn van textileen. Dit heeft een prettig comfort en is zeer onderhousvriendelijk. Deze mooie tuinstoel is te combineren met veel tuintafels uit onze collectie, zoals bijvoorbeeld de Graniet tuintafel in triangel vorm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je informeren in één van onze megastores of stel je vragen online. We helpen je graag!
* Verstelbaar in 5 standen
* Geheel opklapbaar
* Onderhoudsvrij Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel triangel 170 cm
De Garden Collections granieten dining tuintafel 170 cm triangel is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor zes personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel en Vasto tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de Vasto/Graniet tuinset beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.