Santika Annisa/Ellise 240 cm dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Ellise 240 cm dining tuinset 7-delig
2.981,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.981,00.2.179,00Huidige prijs is: €2.179,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Ellise 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.981,00.Huidige prijs is: €2.179,00.

-27%

Meer informatie

Santika Annisa/Ellise 240 cm dining tuinset 7-delig
De Santika Annisa/Ellise 240 cm dining tuinset is een stoere en moderne tuinset die in elke achtertuin past. De Santika Annissa dining tuinstoel zit heerlijk en is ook nog eens stapelbaar. Ook de Santika Ellise dining tuintafel is erg praktisch en is fijn in gebruik door zijn ovale vorm. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Annisa/Ellise 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Annisa dining tuinstoel
* 1 x Santika Ellise dining tuintafel 240 x 107 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De stoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De stoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weersbestendige draad. De Tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Santika Ellise dining tuintafel 240 x 107 cm
De Santika Ellise dining tuintafel 240 x 107 cm is gemaakt van wit gepoedercoat aluminium en wit keramiek. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Doordat het pootstel is gepoedercoat, krijg je een beschermlaag op het pootstel. Het poedercoat is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en zeer duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft als grote voordelen dat dit goed tegen warmte kan. Het heeft weinig onderhoud nodig en is krasvrij en kleurvast. Doordat de tuintafel dus heel weinig onderhoud nodig heeft, houd je meer tijd over om te genieten van heerlijke zomerse avonden.