Santika Sovita lounge tuinbank - Quick Dry Foam
Santika Sovita lounge tuinbank – Quick Dry Foam
1.489,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.489,00.1.169,00Huidige prijs is: €1.169,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Sovita lounge tuinbank – Quick Dry Foam

Oorspronkelijke prijs was: €1.489,00.Huidige prijs is: €1.169,00.

-21%

Meer informatie

Santika Sovita lounge tuinbank 2,5 zits – Quick Dry Foam
Tijd voor wat anders: Een oogstrelend design. Soepele lijnen. En last but not least – een ultiem zitcomfort om urenlang te relaxen in het zonnetje. Een echte eyecatcher dus, voor elke tuin en voor elk balkon. De Santika Sovita loungebank is ruim genoeg voor twee personen. De Sovita loungeserie is volledig gemaakt van aluminium en daarmee ontzettend praktisch in het dagelijks gebruik. Benieuwd naar de praktijk? Kom dan snel langs in één van onze Tuinmeubelshop Megastores.
Eigenschappen Santika Sovita lounge bank 2,5 zits
De hoekset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordelen dat het sterk, licht en onderhoudsvrij is. Bovendien is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating. Deze coating wordt op hoge temperatuur aan het aluminium gehecht waardoor een sterke beschermlaag ontstaat. De loungeset kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De goedgevulde kussens van de Santika Sovita zijn All Weather. Dit houdt in dat de kussens in het voorjaar en de zomer constant buiten kunnen blijven liggen in combinatie met een Outdoor Cover beschermhoes. De loungeset is eenvoudig schoon te maken met een mild sopje.
Eigenschappen Quick Dry Foam kussens
Quick Dry Foam is een kussenvulling en wordt vaak in de tuinmeubelwereld gebruikt. Quick Dry Foam is een sneldrogende kussenvulling. De kussenvulling heeft een open structuur en zal daardoor geen vocht vasthouden. Op deze manier wordt schimmel voorkomen. Door de stevige structuur van de kussenvulling, zal het kussen niet zomaar vervormen. Wel past het kussen zich aan aan jou lichaamsvorm. Hierdoor zit je altijd comfortabel en zodra je niet meer op het kussen zit, zal deze zijn normale vorm weer aannemen. Door de samenstelling in het kussen ventileert deze goed en het water stroomt, als het ware, weg. Zo zullen de kussens makkelijk drogen wanneer het opklaart en kun je direct weer genieten van je loungeset. Om de kussens zo lang mogelijk te behouden, adviseren wij je wel om de kussens op te bergen wanneer je deze langere tijd niet gebruikt.