4 Seasons Outdoor Elba/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
4 Seasons Outdoor Elba/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
1.995,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.995,00.1.599,00Huidige prijs is: €1.599,00. Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Elba/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar

Oorspronkelijke prijs was: €1.995,00.Huidige prijs is: €1.599,00.

-20%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Elba/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
De 4 Seasons Outdoor Elba dining tuinstoel in combinatie met de Garden Collection dining tuintafel Oregon vormt een fraaie tuinset in de collectie van Tuinmeubelshop. Met deze tuinset wordt het genieten om buiten te eten, of lekker ’s avonds aan te borrelen. Deze comfortabele dining tuinset bestaat uit 4 x 4 Seasons Outdoor Elba dining stoelen, en 1 x Garden Collection Oregon dining tuintafel 200×100 cm. Uiteraard is het binnen de collectie van Tuinmeubelshop ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen. Neem hiervoor gerust contact met ons op, of bezoek één van onze Megastores en laat je adviseren!
Eigenschappen 4 Seasons Elba dining
De 4 Seasons Outdoor Elba dining is een van de innovatieve modellen uit de Taste 4 Seasons Outdoor collectie. Deze strakke design dining tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het framewerk is gemaakt van Roest Vast Staal, en voorzien van een anthraciet poedercoating., Dit zorgt er voor dat de tuinstoel volledig weersbestendig is. Daarnaast is de stoel bespannen met rope. Rope is een volledig kunststof draad die flexibel is, en aanvoelt als stof. Dit geeft de stoel een fantastisch zitcomfort. De Elba dining tuinstoel is standaard voorzien van een zitkussen. Dit kussen is uitritsbaar en koud uitwasbaar. De Elba dining tuinstoel is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje, en de kussens zijn uitwasbaar. Ons advies is om de tuinkussens droog op te bergen als je deze niet gebruikt. De tuinmeubelen kunnen het gehele jaar buitenstaan. In het najaar en de winterperiode adviseren wij de tuinmeubelen te beschermen met onze Outdoor Cover beschermhoezen.
Eigenschappen Lifestyle Oregon dining tuintafel 200×100
De Lifestyle Oregon dining tuintafel 200×100 is een stoere en degelijke teak houten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. De tafel heeft een origineel X-frame pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesion Legal Wood®, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Oregon dining tuintafel 200×100 is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. U kunt er voor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhouds producten beschikbaar. De Oregon tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat er voor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.