4 Seasons Outdoor Fabrice/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig
4 Seasons Outdoor Fabrice/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig
4.146,00 3.273,00 Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Fabrice/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig

3.273,00

-21%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Fabrice/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig
Mooie tuinsets vind je overal, maar de ongekende klasse van de 4 seasons Outdoor Fabrice diningstoel in combinatie met de Santika Zaga tuintafel vind je alleen bij Tuinmeubelshop. De soepel en elegant afgewerkte eetstoel vormt een speels contrast met de strakke lijnen van de robuuste diningtafel. Het nieuwste van het nieuwste zonder in te leveren op comfort? De bekende kwaliteit van onze topmerken zonder in te leveren op uitstraling? Zoek niet verder. De 4 Seasons Outdoor Fabrice/Zaga tuinset combinatie staat op je te wachten! Kom snel langs in een van onze Megastores om ‘m te bekijken! Laat je inspireren…
De 4 Seasons Outdoor Fabrice/Zaga 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x 4 Seasons Outdoor Fabrice dining tuinstoel
* 1 x Santika Zaga dining tuintafel 220 x 100 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Fabrice dining tuinstoel
De 4 Seasons Fabrice dining tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat roestvast staal (RVS). Dit betekent dat de stoel nauwelijks onderhevig is aan weersomstandigheden en zo een lange levensduur kent. Fijn, want ook de Santika Zaga tafel is erg duurzaam vervaardigd en voorzien van een poedercoating. De kuip van de stoel is omspannen met hoogwaardig afgewerkt rope. Dit materiaal is een opkomende trend in de tuinmeubelwereld. Aan de onderkant van de stoel zijn kunststof clipjes aangebracht om krassen op bijvoorbeeld straattegels te voorkomen. De kussens in de Fabrice dining tuinstoel zijn all-season. Dit betekent dat je de kussens het hele jaar in de stoel mag laten liggen. Uiteraard kunt u optioneel de kussens opbergen in het laagseizoen voor een optimale bescherming.
Eigenschappen Santika Zaga dining tuintafel 220 x 100 cm
De Santika Zaga dining tuintafel HPL 220 x 100 cm is een tuintafel met een HPL tafelblad en een aluminium onderstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad bestand is tegen alle weersomstandigheden en erg sterk is. Krasvorming komt hierdoor nauwelijks voor. Ook is het materiaal zeer vast van kleur. Het pootstel van de Santika Zaga tuintafel is vervaardigd van aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling heeft en volledig weerbestendig is. De Zaga dining tuintafel is samen met de 4 Seasons Outdoor Fabrice dining tuinstoel geschikt om het hele jaar door buiten te laten staan. De tuintafel kan met een licht schoonmaakmiddel gereinigd worden.