4 Seasons Outdoor Puccini/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig
4 Seasons Outdoor Puccini/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig
4.593,00 3.133,00 Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Puccini/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig

3.133,00

-32%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Puccini/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig
Zoek de verbinding met de natuur en kies voor de warme en verfijnde 4 Seasons Puccini rope dining tuinstoel in combinatie met de teakhouten Garden Collections dining tuintafel. De dining tafel is 240 x 100 cm groot en biedt plaats aan zes mensen. Dit is eventueel uit te breiden naar acht personen, als je de kop van de tafel ook gebruikt. Het stoere karakter van de tafel wordt perfect gecompleteerd door de royale en luxueuze Puccini stoel. Je geniet behalve van het geweldige design ook van een ontspannend en ontzorgend comfort. Kom het zelf ervaren en bezoek een van onze Tuinmeubelshop Megastores. We voorzien je graag van goed en deskundig advies!
De 4 Seasons Outdoor Puccini/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x 4 Seasons Outdoor Puccini dining tuinstoel
* 1 x Garden Collections Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Puccini dining tuinstoel
De 4 Seasons Puccini serie heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De stoelen zijn uitgevoerd in roestvast staal. De kussens zijn voorzien van een ‘Olefin’ hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is opnieuw zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast.
Eigenschappen Garden Collections Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm
De Garden Collections Brighton dining teak tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm is een royale 6 tot 8 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of ongeveer op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.