4 Seasons Outdoor Puccini/Sand City 120 cm dining tuinset 5-delig
4 Seasons Outdoor Puccini/Sand City 120 cm dining tuinset 5-delig
3.101,00 2.155,00 Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Puccini/Sand City 120 cm dining tuinset 5-delig

2.155,00

-31%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Puccini/Sand City 120 cm dining tuinset 5-delig
Met de royale 4 Seasons Puccini dining tuinstoel in combinatie met de stoere en robuuste Sand City tuintafel ervaar jij deze zomer het buitenleven als nooit tevoren. De stevige en dikke kussens bieden jou een ongekend zitcomfort. De zachte latte kleur waar de stoel in is uitgerust sluit perfect aan bij het warme en landelijke teakhout van de diningtafel. Ervaar alle voordelen van de Puccini/Sand City loungeset in een van onze Tuinmeubelshop Megastores en laat je inspireren!
De 4 Seasons Outdoor Puccini/Sand City 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x 4 Seasons Outdoor Puccini dining tuinstoel
* 1 x Garden Collections Sand City dining tuintafel rond 120 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Puccini serie
De 4 Seasons Puccini serie heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De stoelen zijn uitgevoerd in roestvast staal. De kussens zijn voorzien van een ‘Olefin’ hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is opnieuw zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast.
Eigenschappen Garden Collections Sand City dining tuintafel 120 cm
De Garden Collections Sand City dining tuintafel 120 cm rond is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuintafel. De tuintafel heeft een origineel pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Sand City dining tuintafel 120 cm rond is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Garden Collections Sand City tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.