4 Seasons Puccini/Sand City 160 cm dining tuinset 7-delig
4 Seasons Puccini/Sand City 160 cm dining tuinset 7-delig
4.419,00 3.133,00 Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Puccini/Sand City 160 cm dining tuinset 7-delig

3.133,00

-29%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Puccini/Sand City 160 cm dining tuinset 7-delig
Eerst lekker dineren en daarna een uurtje je ogen dicht in het zomerzonnetje? Geen probleem met deze stijlvolle combinatie van de 4 Seasons Puccini dining tuinstoel en de ronde, teakhouten Sand City tuintafel. Behalve dat de stoel een praktisch zitcomfort biedt voor tijdens het eten, kun je er ook prima in after-loungen. Het zacht-warme kleurenpalet is gezellig, zomers en prachtig te combineren met de natuurlijke, teakhouten dining tafel. De kussens van de stoel zijn volledig weersbestendig. Zo hoef jij niet na te denken over kussentassen, hoezen of soortgelijk extra werk. Gewoon genieten met maximaal zes personen, dat doe je met de Puccini/Sand City tuinsetcombinatie!
De 4 Seasons Outdoor Puccini/Sand City 160 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x 4 Seasons Outdoor Puccini dining tuinstoel latte
* 1 x Garden Collections Sand City dining tuintafel 160 cm Eigenschappen 4 Seasons Puccini dining tuinstoel
De 4 Seasons Puccini serie heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De stoelen zijn uitgevoerd in roestvast staal. De kussens zijn voorzien van een ‘Olefin’ hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is opnieuw zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast.
Eigenschappen Garden Collections Sand City dining tuintafel 160 cm
De Garden Collections Sand City dining tuintafel 160 cm rond is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maken dit tot een juweel van een tuintafel. De tuintafel heeft een origineel pootstel dat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Garden Collections Sand City dining tuintafel 160 cm rond is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Garden Collections Sand City tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.