Coco Avellino/Bradford 200 cm dining tuinset 5-delig
Coco Avellino/Bradford 200 cm dining tuinset 5-delig
2.283,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.283,00.1.769,00Huidige prijs is: €1.769,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Avellino/Bradford 200 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.283,00.Huidige prijs is: €1.769,00.

-23%

Meer informatie

Coco Avellino/Bradford 200 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een tuinset die gezelligheid en warmte uitstraalt? Dan is de Coco Avellino dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Bradford dining tuintafel 200 x 110 cm wat voor jou. Door de ovale vorm van de tuintafel ontstaat er altijd een knusse sfeer waar je niet in uitgepraat raakt. De Coco Avellino dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en rope en past perfect bij de Lifestyle Bradford dining tuintafel. De Coco Avellino/Bradford 200 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Avellino/Bradford 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Coco Avellino dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Bradford dining tuintafel 200 x 110 cm Eigenschappen Coco Avellino dining tuinstoel
De Coco Avellino serie is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, sterk en volledig weersbestendig. De loungeserie is voorzien van een sterke poedercoating die de set een extra bescherming geeft. De Avellino serie is voorzien van uitstekende kussens met een hoogwaardig schuim. De kussens zijn weersbestendig, dit betekent dat ze vocht- en vuilafstotend zijn. Het rug- en zitgedeelte is voorzien van banden, die gemaakt zijn van rope. Rope is een synthetische draad, die tot in de kern is gekleurd. Rope is een bijzonder sterk soort touw, wat niet gaat verslappen. Het touw kan tegen zowel hoge als lage temperaturen en is vocht- en schimmel werend. De Coco Avellino serie is makkelijk schoon te maken met een doek en een sopje met een mild schoonmaakmiddel. Ook zou je de loungeserie in de winter af kunnen dekken met een Outdoor Cover loungesethoes. Voor meer informatie, vraag één van onze medewerkers, online of in één van de Tuinmeubelshop megastores.
Eigenschappen Lifestyle Bradford dining tuintafel 200 x 110 cm
De Lifestyle Bradford dining tuintafel bestaat uit een hoogwaardig teakhouten tafelblad en een aluminium pootstel. Teakhout is een duurzame houtsoort met een natuurlijk hoog oliegehalte. Hierdoor is het hout uitstekend geschikt voor buitengebruik. Teakhout heeft een fijne structuur waardoor het hout fijn aanvoelt. Het hout gaat na verloop van tijd vergrijzen, wat de tafel een unieke en stoere uitstraling geeft. Ook kunnen er houtscheurtjes ontstaan. Het hout is ook bruin te behouden door het tafelblad te behandelen met Garden Collections Teak Protector. Het pootstel van de Lifestyle Bradford dining tuintafel is gemaakt van hoogwaardig aluminum. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Bovendien is het aluminium voorzien van een poedercoating. Dit is een extra coating op het aluminium wat het materiaal een extra beschermlaag geeft. De Lifestyle Bradford dining tuintafel kan het gehele jaar door buiten blijven staan.