Coco Azzano/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
Coco Azzano/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
2.231,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.231,00.1.669,00Huidige prijs is: €1.669,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Azzano/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.231,00.Huidige prijs is: €1.669,00.

-25%

Meer informatie

Coco Azzano/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een modern tuinset waar je urenlang aan kunt dineren? Dan is de Coco Azzano/Glasgow 180 cm dining tuinset wat voor jou. Deze tuinset biedt plaats aan 4 personen. De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en wicker. De Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm is gemaakt van aluminium en teakhout. Door deze materialen te combineren, raak je niet uitgekeken op deze tuinset. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Azzano/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Coco Azzano dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel
De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes.
Eigenschappen Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm is een royale dining tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De combinatie van het aluminium pootstel en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hierdoor is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash, waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Protector. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.