Coco Azzano/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig
Coco Azzano/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig
1.487,00 1.099,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Azzano/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig

1.099,00

-26%

Meer informatie

Coco Azzano/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig
De Coco Azzano dining tuinstoel is ontwikkeld in de populaire retro style. Samen met de Mondello tuintafel 160 x 90 cm vormt dit een fraaie 4-persoons tuinset met een stijlvolle uitstraling. De zwarte tuinstoelen combineren mooi bij de aluminium tuintafel en geven een prachtige invulling aan vrijwel iedere achtertuin of veranda. De onderhoudsvrije Mondello tuintafel biedt ruimte genoeg voor al je hapjes en drankjes. Aan deze 5-delige tuinset kun je optimaal genieten van het buitenleven! Wil je meer weten over deze Coco Azzano/Mondello tuinset? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van de Tuinmeubelshop megastores. Wij helpen je graag verder!
De Coco Azzano/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Coco Azzano dining tuinstoel
* 1 x Domani Mondello dining tuintafel 160 x 90 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel
De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes.
Eigenschappen Domani Mondello dining tuintafel 160 x 90 cm
De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.