Coco Azzano/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Coco Azzano/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
2.551,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.551,00.1.959,00Huidige prijs is: €1.959,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Azzano/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.551,00.Huidige prijs is: €1.959,00.

-23%

Meer informatie

Coco Azzano/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
De Coco Azzano/Valley 240 cm dining tuinset is een prachtig, modern tuinset. Het gebruik van aluminium en polywood in combinatie met het naturel-gekleurde vlechtwerk zorgt voor een moderne uitstraling. De pure en tijdloze vormgeving zorgen ervoor dat deze fraaie tuinset in vele tuinstijlen goed tot zijn recht komt. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Azzano/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Coco Azzano dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel naturel
De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel bestaat uit aluminium en polywood. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk, lichtgewicht en volledig weerbestendig is. Daarbij is het frame voorzien van een sterke duurzame poedercoating dit is tijdens het productieproces door middel van hitte aangebracht. Door deze poedercoating kan het aluminium onder andere niet gaan roesten. Polywood is een samenstelling van kunststof, wat dus ook een weersbestendig materiaal is. Het polywood heeft een houtstructuur wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van het grijze polywood en het antraciet-kleurige aluminium zorgt voor een prachtig geheel wat mooi aansluit op jouw terras. De Lifestyle Valley dining tuintafel 240 cm kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Wanneer u het polywood tafelblad extra wilt beschermen kunt u het beste de polywood protector en de polywood cleaner gebruiken. Deze producten verlengen de levensduur van het materiaal en zorgen ervoor dat het vuil niet in de tafel kan trekken waardoor vlekken worden voorkomen. Zoek je meer informatie over het optimaal beschermen van deze tuintafel? Kom langs in één van onze megastores of neem contact met ons op. Wij staan je graag bij met advies en tips over onze producten.