Coco Leonardo/Graniet 170 cm dining tuinset 7-delig
Coco Leonardo/Graniet 170 cm dining tuinset 7-delig
3.855,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.855,00.2.889,00Huidige prijs is: €2.889,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Graniet 170 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.855,00.Huidige prijs is: €2.889,00.

-25%

Meer informatie

Coco Leonardo/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
De Coco Leonardo/Graniet 170 cm dining tuinset is een populair tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Coco Leonardo dining tuinstoel heeft een trendy design en een uitstekend zitcomfort. Deze unieke tuinset past met zijn retro look prachtig bij de robuuste granieten tuintafel van het merk Garden Collections. De granieten tuintafel heeft een unieke triangel vorm, wat maakt dat je iedereen aan tafel goed kunt zien. Echt een tuinset om gezellig lang te tafelen met vrienden en familie. Een aanwinst op je terras! Wil je deze tuinset in het echt bekijken of liever zelf je tuinset samenstellen? Neem gerust contact met ons op en kom langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag verder!
De Coco Leonardo/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino
* 1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel triangel 170 x 170 x 170 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel
De Coco Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan, net als de Garden Collections Granieten dining tuintafel triangel 170 x 170 x 170 cm. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de Leonardo dining tuinstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel triangel 170 cm
De Garden Collection granieten dining tuintafel triangel 170 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen en past mooi bij de Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat deze ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.