Coco Leonardo/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Coco Leonardo/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
3.323,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.323,00.2.489,00Huidige prijs is: €2.489,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.323,00.Huidige prijs is: €2.489,00.

-25%

Meer informatie

Coco Leonardo/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
De Coco Leonardo/Graniet dining tuinset is een absolute favoriet in de ruime collectie tuinmeubelen van Tuinmeubelshop. De Coco Leonardo dining tuinstoel heeft een retro uitstraling en een fantastisch zitcomfort. Deze tuinstoel is weerbestendig en is gemaakt van UV-bestendige wickerdraden, waardoor je deze stoel het gehele jaar buiten kan laten staan. Gecombineerd met de robuuste granieten tuintafel is dit tuinset een plaatje in je tuin. Wil je deze tuinset in het echt bekijken of liever zelf je tuinset samenstellen? Neem contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Leonardo/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino
* 1 x Garden Collections granieten dining tuintafel 220 x 100 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel
De Coco Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de Leonardo dining tuinstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling. De eigentijdse Leonardo dining tuinstoel vormt met de Garden Collections Granieten dining tuintafel 220 x 100 cm een onderhoudsvrij en stijlvol tuinset.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel 220 x 100 cm
De Garden Collection granieten dining tuintafel 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 tot 8 personen en combineert mooi met de Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt, doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.