Coco Leonardo/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig
Coco Leonardo/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig

Coco Leonardo/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig

989,00

Meer informatie

Coco Leonardo/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig De Coco Leonardo dining tuinstoel is ontwikkeld in de populaire retro style. Samen met de Mondello vierkante tuintafel 90×90 cm vormt dit een fraaie 4 persoons tuinset met een stijlvolle uitstraling. De zwarte tuinstoelen combineren mooi bij de aluminium buitentafel, en geven een prachtige invulling aan vrijwel iedere achtertuin of veranda. De onderhoudsvrije tuintafel biedt ruimte genoeg voor al je hapjes en drankjes. Aan deze 5- delige tuinset kun je optimaal genieten van het buitenleven! Wil je meer weten over deze Coco Leonardo/Mondello tuinset? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van de Tuinmeubelshop megastores.
De Coco Leonardo/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Coco Leonardo dining tuinstoel zwart
1 x Domani Mondello dining tuintafel 90×90 cm
Eigenschappen Leonardo dining tuinstoel De Lifestyle Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weersbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit aluminium pootstel heeft dezelfde kleur als de aluminium tuintafel Mondello 90x90cm en zorgt voor een uitstekende combinatie. Dit maakt de Leonardo stoel voor in de tuin tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling.
Eigenschappen Domani Mondello dining tuintafel 90 x 90 cm De Domani Mondello dining 4-persoons tuintafel is een aluminium tafel met een gehard glazen blad. Aluminium is licht van gewicht en is zeer onderhoudsvrij. Dit maakt de vierkante tafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas, en uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit is een hard en sterk materiaal. De dining tuinstoel in de kleur dark grey is op hoogte afgestemd met deze tuintafel, hierdoor past de stoel altijd goed onder de buitentafel. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.