Coco Olivine/Rockville 120 cm dining tuinset 5-delig
Coco Olivine/Rockville 120 cm dining tuinset 5-delig
2.535,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.535,00.1.939,00Huidige prijs is: €1.939,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Olivine/Rockville 120 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.535,00.Huidige prijs is: €1.939,00.

-24%

Meer informatie

Coco Olivine/Rockville 120 cm ronddining tuinset 5-delig
De Coco Olivine dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Rockville dining tuintafel een fantastische setcombinatie. De stijlvolle Coco Olivine dining tuinstoel heeft een aluminium frame met een zeer duurzaam extra dik wicker. De kuip van deze tuinstoel is gevormd naar het lichaam dit zorgt voor een heerlijk zitcomfort. De ronde tuintafel heeft door de combinatie van teak en aluminium een stoere eigentijdse look. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastore van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
Het Coco Olivine/Rockville dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4x Coco Olivine dining tuinstoel
* 1x Lifestyle Rockville 120 cm rond Eigenschappen Coco Olivine tuinstoel
De Coco Olivine tuinstoel bestaat uit een aluminium gepoedercoat onderstel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten. Dit aluminium is ook gebruikt bij het frame van de Lifestyle Rockville dining tuintafel. Ook is de buitenstoel hierdoor licht van gewicht waardoor de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen is. De kuip van de tuinstoel is gemaakt van een breed wicker, dit zorgt voor een erg prettig zitcomfort en een mooie landelijke robuuste uitstraling. De Coco Olivine wordt geleverd met een rijk gevuld zitkussen. Dit kussen is behandeld met een coating wat het kussen water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 120 cm
De Lifestyle Rockville dining tuintafel is een ronde teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.