Coco Penya/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig
Coco Penya/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

Coco Penya/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

819,00

Meer informatie

Coco Penya/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig
Uren genieten van zwoele zomerse avonden en een heerlijk hapje en drankje? Dat kan met de Coco Penya dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Ancona dining tuintafel 125 cm. Genieten en ontspanning gegarandeerd. Het grote voordeel van dit tuinset is dat deze weinig onderhoud nodig heeft. Een doekje eroverheen en hij is klaar voor gebruik. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Penya/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Coco Penya dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel 125 cm Eigenschappen Coco Penya dining tuinstoel
De Coco Penya dining tuinstoel, in de kleur antraciet, is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De Coco Penya dining tuinstoel is stapelbaar, dus eenvoudig op te bergen. De tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen. De Coco Penya dining tuinstoel is ook beschikbaar in de kleuren naturel en sand.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel 125 cm
De Lifestyle Ancona dining tuintafel, is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig is. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de Lifestyle Ancona dining tuintafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De Lifestyle Ancona tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Ancona tuintafel of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij staan voor je klaar!