Coco Penya/Como 180 cm dining tuinset 5-delig
Coco Penya/Como 180 cm dining tuinset 5-delig

Coco Penya/Como 180 cm dining tuinset 5-delig

939,00

Meer informatie

Coco Penya/Como 180 cm dining tuinset 5-delig
Een modern tuinset dat in iedere achtertuin past: de Coco Penya/Como 180 cm dining tuinset! De Coco Penya dining tuinstoel is stapelbaar en eenvoudig op te bergen of juist erbij te zetten. De Coco Como dining tuintafel 180 x 90 cm is onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De Coco Penya/Como 180 cm dining tuinset heeft plaats van 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Penya/Como 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Coco Penya dining tuinstoel
* 1 x Coco Como dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Coco Penya dining tuinstoel
De Coco Penya dining tuinstoel, in de kleur antraciet, is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De Coco Penya dining tuinstoel is stapelbaar, dus eenvoudig op te bergen. De tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen. De Coco Penya dining tuinstoel is ook beschikbaar in de kleuren naturel en sand.
Eigenschappen Coco Como dining tuintafel 180 x 90 cm
De Coco Como dining tuintafel 180 x 90 cm is gemaakt van aluminium en voorzien van een gesinterd stenen blad, ook wel keramiek genoemd. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het materiaal tegen roest en corrosie. Aluminium heeft nauwelijks onderhoud nodig. Dit geldt ook voor het zogenaamde gesinterd stenen blad. Gesinterd steen is een andere benaming voor keramiek en is dus krasvrij, hittebestendig en kleurvast. De tafel kan worden schoongemaakt met lauw water of een mild sopje. De Coco Como tuintafel biedt plaats aan 4 personen en is eveneens verkrijgbaar in een 220 x 100 cm variant en in het wit.