Coco Penya/Vienna 180 cm dining tuinset 5-delig
Coco Penya/Vienna 180 cm dining tuinset 5-delig

Coco Penya/Vienna 180 cm dining tuinset 5-delig

939,00

Meer informatie

Coco Penya/Vienna 180 cm dining tuinset 5-delig
Samen comfortabel genieten van de zomer doe je met de Coco Penya dining tuinstoel in combinatie met de Coco Vienna dining tuintafel 180 x 90 cm. De Coco Penya dining tuinstoel en de Coco Vienna dining tuintafel 180 x 90 cm zijn beide onderhoudsvrije producten. Het grote voordeel hiervan is dat je meer tijd hebt om te genieten van de heerlijke zomers. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Penya/Vienna 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Coco Penya dining tuinstoel
* 1 x Coco Vienna dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Coco Penya dining tuinstoel
De Coco Penya dining tuinstoel, in de kleur antraciet, is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De Coco Penya dining tuinstoel is stapelbaar, dus eenvoudig op te bergen. De tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen. De Coco Penya dining tuinstoel is ook beschikbaar in de kleuren naturel en sand.
Eigenschappen Coco Vienna dining tuintafel 180 x 90 cm
De Coco Vienna dining tuintafel 180 x 90 cm is een moderne tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 180 x 90 cm biedt plaats aan 4 tot 6 personen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. De Coco Vienna dining tuintafel is ook beschikbaar in de maten 240 x 100 cm en 120 cm rond. Ook is de Coco Vienna dining tuintafel beschikbaar in de kleur sand.