Coco Ralph/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig
Coco Ralph/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig
1.947,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.947,00.1.449,00Huidige prijs is: €1.449,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.947,00.Huidige prijs is: €1.449,00.

-26%

Meer informatie

Coco Ralph/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig
Geniet met volle teugen van het buitenleven met de prachtige Coco Ralph/Venustas 150 cm dining tuinset. De Coco Ralph dining tuinstoel is een comfortabele tuinstoel met een eigentijds design. De tuinstoel matcht perfect bij de Domani Venustas dining tuintafel 150 x 85 cm. Een prachtige tuinset voor op je terras! De Coco Ralph/Venustas 150 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Ralph/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Coco Ralph dining tuinstoel
* 1 x Domani Venustas dining tuintafel 150 x 85 cm Eigenschappen Coco Ralph dining tuinstoel
De Coco Ralph dining tuinstoel is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De stoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de stoel teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Domani Venustas dining tuintafel 150 x 85 cm
De Domani Venustas dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Dit maakt de Domani Venustas tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.