Domani Belleza/Matara 220 cm dining tuinset 7-delig
Domani Belleza/Matara 220 cm dining tuinset 7-delig

Domani Belleza/Matara 220 cm dining tuinset 7-delig

989,00

Meer informatie

Domani Belleza/Matara 220 cm dining tuinset 7-delig
Met de Belleza/Matara tuinset haal je een modern en sfeervol tuinset op je terras of onder je overkapping. Daarnaast is het een onderhoudsvriendelijk eetset doordat het van verschillende materialen is gemaakt. Wil je liever je eigen tuinset samenstellen met de Belleza stoel of Matara tafel? Met de grote Tuinmeubelshop collectie vind je ook jouw ideale eetset. Kom gerust de mogelijkheden bekijken in een van onze megastores of via onze webshop. Wij adviseren je hier graag over.
De Domani Belezza/Matara 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Domani Belleza dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Matara dining tuintafel 220 x 115 cm Eigenschappen Domani Belleza dining tuinstoel
De Domani Belleza dining tuinstoel is één van de innovatieve modellen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze strakke design dining tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het framewerk is gemaakt van duurzaam staal en voorzien van een antraciet poedercoating. Daarnaast is de tuinstoel bespannen met rope. Rope is een volledig kunststof draad die flexibel is en aanvoelt als stof. Dit geeft de stoel een fantastisch zitcomfort. De dining tuinstoel is uitgevoerd in de kleur mixed grey. Dit geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Domani Belleza dining tuinstoel is standaard voorzien van een zitkussen. Dit kussen is uitritsbaar en koud uitwasbaar. De Domani Belleza dining tuinstoel is, net als de Matara tuintafel, eenvoudig schoon te houden met een mild sopje en de kussens zijn uitwasbaar. Ons advies is om de tuinkussens droog op te bergen als je deze niet gebruikt. De tuinmeubelen kunnen het gehele jaar buiten staan. In het najaar en de winterperiode adviseren wij de tuinmeubelen te beschermen met onze Outdoor Cover beschermhoezen.
Eigenschappen Lifestyle Matara dining tuintafel ellipse 220 x 115 cm
De Lifestyle Matara dining tuintafel heeft een aluminium pootstel met een ovaal polywood tafelblad. Het aluminium pootstel is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en zeer duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het materiaal aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld. Aluminium is licht van gewicht en kan niet roesten, waardoor het een uitstekend materiaal is voor tuinmeubelen. Het tafelblad van de Lifestyle Matara tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen, dit is licht van gewicht en weerbestendig. Het tafelblad is bovendien voorzien van een houtstructuur, zodat je de look and feel van een houten tafelblad krijgt. De Lifestyle Matara dining tuintafel is, net als de Domani Belleza dining tuinstoel, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. Zowel de Matara tuintafel, als de Belleza tuinstoel, kunnen met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.