Domani Certo/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig
Domani Certo/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

Domani Certo/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

899,00

Meer informatie

Domani Certo/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig
De Domani Certo/Ancona 125 cm rond tuinset is een echte aanrader voor jou kleine terras of balkon. De compacte, ronde 125 cm tuintafel heeft een fijn formaat en de Domani Certo dining tuinstoelen zijn gemakkelijk schoon te maken. Je kunt ook je eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of bezoek een van onze megastores en laat je adviseren!
De Domani Certo/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Domani Certo dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm Eigenschappen Domani Certo dining tuinstoel
De eetstoel is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is de stoel gevlochten met ronde vlechtdraden, die sterk en weerbestendig zijn. Het pootstel van de tuinstoel is van aluminium. Aluminium is licht van gewicht, en kan niet roesten. Het pootstel van deze tuinstoel is exact dezelfde kleur als de aluminium eettafel, waardoor een uitstekende combinatie is ontstaan. Hierdoor kan het meubel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het meegeleverde zitkussen is bovendien behandeld met een vuil- en water werende coating. De diningstoel is eenvoudig schoon te houden door af te nemen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm
De diningtafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de diningtafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De buitentafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protecor gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Dat wordt zomers lang genieten van je tuinmeubelen set!