Domani Certo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
Domani Certo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

Domani Certo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

849,00

Meer informatie

Domani Certo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
De Domani Certo tuinstoel is een comfortabele en strakke dining tuinstoel uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is perfect te combineren met de Lifestyle Sophia diningtafel en zorgt voor urenlang buitenplezier. De combinatie van wicker en aluminium zorgt voor een strakke invulling voor je terras. Wil je liever zelf je tuinset samenstellen uit onze ruime collectie tuinmeubelen? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder!
De Domani Certo/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Domani Certo dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Domani Certo dining tuinstoel
De Certo diningstoel is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is de stoel gevlochten met ronde vlechtdraden, die sterk en weerbestendig zijn. Het pootstel van de tuinstoel is van aluminium. Aluminium is licht van gewicht en kan niet roesten. Het pootstel van deze tuinstoel is exact dezelfde kleur als de Sophia tuintafel, waardoor een uitstekende combinatie is ontstaan. Hierdoor kan het meubel het hele jaar buiten blijven staan. Het meegeleverde zitkussen is bovendien behandeld met een vuil en waterwerende coating. De tuinstoel is eenvoudig schoon te houden door af te nemen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm
De Sophia diningtafel heeft een gepoedercoat onderstel en een tafelblad van gehard glas. Het aluminium zorgt ervoor dat de tafel licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Het tafelblad is van gehard veiligheidsglas. Deze materialen samen zorgen voor jarenlang tuinplezier! De tafel is gemakkelijk schoon te maken met een mild sopje.