Domani Certo/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Domani Certo/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

Domani Certo/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

769,00

Meer informatie

Domani Certo/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Deze zomer heerlijk genieten in een comfortabel en solide tuinmeubelset? Dat kan met de Domani Certo dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm. De royale tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen en heeft een hoogwaardig zitcomfort. De bijpassende Lifestyle Valencia tuintafel sluit met zijn ranke design mooi aan bij de tuinstoel. De ronde poten zorgen voor een speels karakter in de tuinset. Benieuwd naar dit 4-persoons tuinset of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via mail of chat. We vinden het natuurlijk nog leuker als je eens binnenloopt in één van onze Tuinmeubelshop megastores. We adviseren je graag!
De Domani Certo/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Certo dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Domani Certo dining tuinstoel
De Domani Certo dining tuinstoel is, net als de Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is de tuinstoel gevlochten met ronde vlechtdraden, die sterk en weersbestendig zijn. Het pootstel van de tuinstoel is van aluminium. Aluminium is licht van gewicht en kan niet roesten. Hierdoor kan de tuinstoel voor in de tuin het gehele jaar door buiten blijven staan. Het meegeleverde zitkussen is bovendien behandeld met een vuil- en waterwerende coating. De tuinstoel is eenvoudig schoon te houden door af te nemen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm is een royale tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De rechthoekige tuintafel heeft 4-6 zitplaatsen. Het framewerk is, net als de Domani Certo tuinstoel, uitgevoerd in aluminium. De aluminium tuintafel heeft ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is antraciet gekleurd.