Domani Emory/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig
Domani Emory/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig

Domani Emory/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig

819,00

Meer informatie

Domani Emory/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig
Met zijn opvallende design zorg je met deze Emory/Ancona tuinset voor een eyecather op elk terras. De moderne uitstraling van de Emory stoel matcht mooi met de ronde Ancona eettafel. Het tafelblad van de Ancona buitentafel is gemaakt van Polywood. Dit is een materiaal wat de look and feel heeft van echt hout, maar niet het onderhoud. Hierdoor hou je tijd over om lekker te genieten van je tuinset. Kom dit of andere setcombinaties gerust eens uitproberen bij een megastore bij jou in de buurt. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale tuinset.
De Domani Emory/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Domani Emory dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm Eigenschappen Domani Emory dining tuinstoel
De Domani Emory dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame en de poten van de tuinsoel zijn gemaakt van gepoedercoat staal. Dit materiaal heeft als grote voordelen dat het lichtgewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarnaast zorgt een aangebrachte poedecoating voor een extra bescherming. De tuinstoel is gevlochten van UV-bestendig wicker. Dit kunststof vlechtwerk is onderhoudsvrij en weersbestendig. Het zitkussen is voorzien van een rits, en is koud afwasbaar. Je kunt de Emory buitenstoel prachtig combineren met de ronde Ancona tuintafel. De Domani Emory dining tuinstoel kan het hele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje en een zachte borstel. Toch raden wij aan om de stoelen in de winter indien mogelijk droog op te bergen, voor langer behoudt van jouw stoelen!
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm
De Ancona diningtafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de diningtafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De buitentafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protector gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Dat wordt zomers lang genieten van je tuinmeubelen set. De Ancona tuintafel heeft plaats voor vier Emory dining tuinstoelen.