Domani Tibertuno/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig
Domani Tibertuno/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig

Domani Tibertuno/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig

939,00

Meer informatie

Domani Tibertuno/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig Met dit unieke tuinset fleurt jouw terras helemaal op. De Domani Tibertuno dining tuinstoel zijn zeer comfortabel en hebben een opvallend design. Dit combineert uitstekend met de strakke Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Tibertuno/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Tibertuno dining tuinstoel
1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm
Eigenschappen Domani Tibertuno dining tuinstoel De Domani Tibertuno dining tuinstoel is, net als de Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm, gemaakt van duurzame materialen. Het pootstel is gemaakt van staal. Dit pootstel is voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Dit is een coating die onder hoge temperaturen wordt aangebracht en een extra bescherming geeft. De Domani Tibertuno tuinstoel is gevlochten met volledig kunststof wickerdraden. Deze kunststof vlechtdraden zijn UV- en weersbestendig. Het zitkussen is uitritsbaar en kan worden uitgewassen met koud water. De dining tuinstoel is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje. Mocht het pootstel met het gebruik onverhoopt beschadigen, dan adviseren wij om dit meteen bij te werken met een lakstift.
Eigenschappen Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm De Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm is een royale tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft plaats voor 6 tot 8 Domani Tibertuno dining tuinstoelen. Het framewerk is uitgevoerd van aluminium en de tuintafel heeft ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is antraciet gekleurd.