Garden Collections Boston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Boston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
2.259,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.259,00.1.809,00Huidige prijs is: €1.809,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Boston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.259,00.Huidige prijs is: €1.809,00.

-20%

Meer informatie

Garden Collections Boston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
De Boston dining tuinstoel vormt samen met de Oregon tuintafel een fraaie tuinset met landelijke uitstraling. De teakhouten Oregon tuintafel – die voorzien is van een X-poot – geeft de tuinset een stoere look. Op deze comfortabele tuinset is het heerlijk genieten van het buitenleven! Het is ook mogelijk om zelf je tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Boston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Garden Collections Boston dining tuinstoel
* 1 x Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm Eigenschappen Garden Collections Boston dining tuinstoel
De Garden Collections Boston dining tuinstoel is een royale stoel met een eigentijdse uitstraling. De tuinstoel is voorzien van een rijk gevuld zit en rugkussen wat zorgt voor een uitstekend zitcomfort. De Boston dining tuinstoel is gevlochten in een natuurlijk gekleurde vlechtdraad, zodat de stoel mooi past in elke tuin. De Boston dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Boston dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de deze is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm
De Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 cm is een royale tuintafel geschikt voor 4 tot 6 personen. Met de kenmerkende X-poot heeft de tuintafel een heel eigen karakter. De tuintafel is uitgevoerd met een stevig blad en pootstel. De Oregon dining tuintafel is gemaakt van origineel teakhout, afkomstig uit Indonesië. Omdat teakhout een zeer duurzame houtsoort is, is deze tuintafel uitermate geschikt voor buiten gebruik. Ook wordt er bij deze tuintafel gebruik gemaakt van massieve teakhouten delen, wat zorgt voor een hoge kwaliteit. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.