Garden Collections Kingston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Kingston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
3.059,00 2.089,00 Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Kingston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig

2.089,00

-32%

Meer informatie

Garden Collections Kingston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en drankje? Dat is mogelijk aan het comfortabele en moderne Garden Collections Kingston/Oregon dining tuinset. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren.
De Garden Collections Kingston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Kingston dining tuinstoel grey verstelbaar
1 x Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm
Eigenschappen Garden Collections Kingston verstelbare dining tuinstoel grey
De Garden Collections Kingston dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het framewerk van de stoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrijs is. De tuinstoel is gevlochten van duurzaam wicker. Dit wicker is UV bestendig en kleurecht. Daarnaast is de tuinstoel voorzien van een dikgevuld zit- en rugkussen. De kussens zijn voorzien van een vuilwerende en vochtafstotende coating. Eventueel kunnen de kussens in koud water worden uitgewassen. De tuinstoel is traploos verstelbaar door middel van een gasveer systeem. De Kingston tuinstoel kan het gehele jaar buiten blijven staan. Het schoonmaken van de stoel kan het beste gedaan worden met een mild sopje en een borstel.
Eigenschappen Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm
De Oregon dining tuintafel is gemaakt van origineel teakhout, afkomstig uit Indonesië. Omdat teakhout een zeer duurzame houtsoort is, is deze tuintafel uitermate geschikt voor buiten gebruik. Ook wordt er bij deze tuintafel gebruik gemaakt van massieve teakhouten delen, wat zorgt voor een hoge kwaliteit. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.