Garden Collections Milton/Pallazo 90cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Milton/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

Garden Collections Milton/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

979,00

Meer informatie

Garden Collections Milton/Pallazo 90cm dining tuinset 5-delig Op zoek naar een compact tuinset, maar wel nét even anders dan anders? Dan is de Garden Collections Milton/Pallazo 90 cm dining tuinset iets voor jou! De Milton tuinstoel heeft een prachtig design, en de combintie van wicker en aluminium geven het geheel een stak tintje. Met deze tuinmeubelset maak je jouw tuin, terras of balkon compleet! Meer weten over deze tuinset, of deze graag in het echt bekijken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Garden Collections Milton/Pallazo 90cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Milton dining tuinstoel new grey 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Garden Collections Milton dining tuinstoel new grey
Heerlijk genieten van het zomerweer in een prachtige tuinstoel? Dat kan in de Garden Collections Milton dining tuinstoel. De fraai gevormde aluminium poten geven een strakke uitstraling aan deze comforabele wicker tuinstoel. Deze tuinstoel is uitstekend te combineren met de vele tuintafels van Tuinmeubelshop. De Milton dining tuinstoel is gemaakt van halfrond wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur new grey geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Milton tuinstoel, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm, een duurzaam product is. De Milton dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten staan. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een goed gevuld zitkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en is koud wasbaar. Onder de stoel voor in de tuin zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor in de tuin met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is evenals de Garden Colletions Milton dining tuinstoel geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tafel voor buiten kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.