Garden Collections Milton/Young 155 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Milton/Young 155 cm dining tuinset 5-delig

Garden Collections Milton/Young 155 cm dining tuinset 5-delig

939,00

Meer informatie

Garden Collections Milton/Young 155 cm dining tuinset 5-delig Het Garden Collections Milton/Young 155 cm dining tuinset is een strakke tuinset met een uniek design. De Milton tuinstoel heeft een heerlijk zitcomfort, en heeft een uitnodigende uitstraling. In combinatie met de Lifestyle Young dining tuintafel is dit dé tuinset om heerlijk te dineren met familie of vrienden. Wil je deze tuinset graag in het echt proberen? Kom gerust langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Garden Collections Milton/Young 155 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Milton dining tuinstoel off black 1 x Lifestyle Young dining tuintafel
Eigenschappen Garden Collections Milton dining tuinstoel off black
Heerlijk genieten van het zomerweer in een prachtige tuinstoel? Dat kan in de Garden Collections Milton dining tuinstoel. De fraai gevormde aluminium poten geven een strakke uitstraling aan deze comforabele wicker tuinstoel. Deze stoel voor in de tuin is uitstekend te combineren met de vele tuintafels van Tuinmeubelshop. De Milton dining tuinstoel is gemaakt van halfrond wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur off black geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Milton dining tuinstoel een duurzaam product is. De Milton dining tuinstoel kan, evenals de Lifestyle Young dining tuintafel, het gehele jaar door buiten staan. Ook is er onder de wicker buitenstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een goed gevuld zitkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tafel voor buiten is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Young tuintafel, of de Garden Collections Milton dining tuinstoel, of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek 1 van onze megastores. Wij staan voor je klaar!