Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
2.368,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.368,00.1.369,00Huidige prijs is: €1.369,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.368,00.Huidige prijs is: €1.369,00.

-42%

Meer informatie

Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Een praktische tuinset met een fraaie uitstraling: de Garden Collections Oxbow dining tuinstoel samen met de aluminium/HPL Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm. De comfortabele dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Een tuinset om heerlijk aan te eten! Het Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Genieten gegarandeerd! Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
Het Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm.
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daarom een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad, in de kleur new grey, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling ook is deze kleur perfect te combineren met de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating die ze water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. De Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm heeft plaats voor 4 tot 6 Garden Collections Oxbow dining tuinstoelen, in de kleur new grey.