Hartman Aruba/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
Hartman Aruba/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

Hartman Aruba/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

899,00

Meer informatie

Hartman Aruba/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig Onderhoudsvrij is altijd fijn. Want onderhoudsvrij betekent: meer tijd om te relaxen op je tuinset. En dat is zo fijn aan de Hartman Aruba stoel in combinatie met de Presto Pallazo tuintafel. Geen gedoe, een krasvrij tafelblad en bovendien een stijlvol uiterlijk. Goed te combineren met allerlei tuinstijlen en van zichzelf al een pareltje om te zien. Laat je informeren over de opties. Bezoek een Tuinmeubelshop Megastore bij jou in de buurt!
De Hartman Aruba/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Hartman Aruba verstelbare dining tuinstoel
1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Hartman Aruba standenstoel De Hartman Aruba standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Hartman Aruba standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm De Presto Pallazo dining tuintafel is een tuintafel met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.