Hartman Aruba/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig
Hartman Aruba/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig
865,00 689,00 Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Aruba/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig

689,00

-20%

Meer informatie

Hartman Aruba/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig Breng de zomer comfortabel door in de Hartman Aruba dining tuinstoel. De verstelbare tuinstoel sluit erg mooi aan bij de Lifestyle Varano dining tuintafel. Een moderne en strakke look in de tuin realiseer je met de Hartman Aruba/Varano tuinsetcombinatie! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Aruba/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Hartman Aruba verstelbare dining tuinstoel
1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Hartman Aruba standenstoel De Hartman Aruba standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Hartman Aruba standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.