Hartman Sophie element/Brookline 200 cm ovaal dining tuinset 5-delig
Hartman Sophie element/Brookline 200 cm ovaal dining tuinset 5-delig
1.955,00 1.649,00 Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Sophie element/Brookline 200 cm ovaal dining tuinset 5-delig

1.649,00

-16%

Meer informatie

Hartman Sophie element/Brookline 200 cm ovaal dining tuinset 5-delig
De Sophie serie is een populaire serie van het bekende merk Hartman. De tuinstoel heeft een uitstekend zitcomfort en kan goed gecombineerd worden met de Brookline tuintafel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We adviseren je graag!
Het Hartman Sophie element/Brookline 200 cm ovaal dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Hartman Sophie element Misty Grey met Xerix poot
1 x Lifestyle Brookline dining tuintafel ovaal 200 x 110 cm.
Eigenschappen Hartman Sophie Element dining tuinstoel Misty Grey met Xerix poot
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt rvoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan.
Eigenschappen Lifestyle Brookline dining tuintafel 200 x 110 cm
De Lifestyle Brookline dining tuintafel bestaat uit een hoogwaardig teakhouten tafelblad en een aluminium pootstel. Teakhout is een duurzame houtsoort met een natuurlijk hoog oliegehalte. Hierdoor is het hout uitstekend geschikt voor buitengebruik. Teakhout heeft een fijne structuur waardoor het hout fijn aanvoelt. Het hout gaat na verloop van tijd vergrijzen, wat de tafel een unieke en stoere uitstraling geeft. Ook kunnen er houtscheurtjes ontstaan. Het hout is ook bruin te behouden door het tafelblad te behandelen met Garden Collections Teak Protector. Het pootstel van de Lifestyle Brookline dining tuintafel is gemaakt van hoogwaardig aluminum. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Bovendien is het aluminium voorzien van een poedercoating. Dit is een extra coating op het aluminium wat het materiaal een extra beschermlaag geeft. De Lifestyle Brookline dining tuintafel kan het gehele jaar door buiten blijven staan.