Lifestyle Amarilla/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Amarilla/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Amarilla/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig

889,00

Meer informatie

Lifestyle Amarilla/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig
De Amarilla tuinstoel vormt samen met de Mazzarino tuintafel een eigentijds en stijlvol tuinset. Door de open structuur van de aluminium eetstoel ontstaat een ‘luchtige’ uitstraling. Daarnaast zijn de tuinstoelen erg praktisch in het gebruik wat de tuinset bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. En niet onbelangrijk: de tuinstoelen zitten bijzonder comfortabel! Wil je liever je eigen combinatie van tuinmeubelen maken? Breng dan eens een bezoekje aan een van de vele megastores of laat je online adviseren.
Het Lifestyle Amarilla/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Amarilla dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm.
De Lifestyle Amarilla dining tuinstoel stapelbaar is een trendy en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop met een bijzonder goed zitcomfort. De eetstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Hiermee is de stapelstoel volledig weerbestendig. Daarnaast heeft de Amarilla buitentstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt, en mee vormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De stoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de diningstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm
De Lifestyle Mazzarino dining tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Het aluminium frame behoeft zelfs helemaal geen onderhoud. Gepoedercoat aluminium is het ideale materiaal voor buiten; stevig, roestvrij en licht van gewicht. Poedercoaten houdt in dat er een harde beschermlaag onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Op het frame van de tuintafel ligt een teakhouten blad. De tafelbladen van Tuinmeubelshop zijn van hoge kwaliteit. De bomen waarvan deze teakhouten bladen zijn gemaakt, zijn op een verantwoorde manier gekweekt en gekapt. Om de kleur van het blad te behouden, adviseren wij het tafelblad te behandelen met een teakprotector van Garden Collections. Wanneer het blad niet behandeld wordt, zal het vergrijzen, dit doet niets af van de stevigheid van deze mooie tuintafel. De Mazzarino eettafel heeft plaats voor vier tot zes Amarilla tuinstoelen.