Lifestyle Amarilla/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Amarilla/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Amarilla/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

859,00

Meer informatie

Lifestyle Amarilla/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Amarilla tuinstoel vormt samen met de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm een duurzaam en stijlvol dining tuinset. Door de open structuur van de aluminium dining terrasstoel ontstaat een ‘luchtige’ uitstraling. Daarnaast zijn de tuinstoelen erg praktisch in het gebruik wat de tuinset bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. En niet onbelangrijk: de tuinstoelen zitten bijzonder comfortabel! Het Lifestyle Amarilla/Pallazo 90 cm dining tuinset heeft plaats voor 2 tot 4 personen. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
Het Lifestyle Amarilla/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Amarilla dining tuinstoel stapelbaar 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm.
Eigenschappen Lifestyle Amarilla dining tuinstoel stapelbaar
De Lifestyle Amarilla stapelbare tuinstoel is een trendy en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop met een bijzonder goed zitcomfort. De stapelbare tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Hiermee is de Lifestyle Amarilla stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig, dit geldt ook voor de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm. Daarnaast heeft de Lifestyle Amarilla tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt, en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Lifestyle Amarilla tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de stoel voor buiten zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de vierkante tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. De Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm heeft plaats voor 2 tot 4 Lifestyle Amarilla dining tuinstoelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lifestyle Amarilla/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *