Lifestyle Amarilla/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Amarilla/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig

Lifestyle Amarilla/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig

959,00

Meer informatie

Lifestyle Amarilla/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig
De Lifestyle Amarilla dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm is een onderhoudsvriendelijk en strak tuinset uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De Lifestyle Amarilla dining tuinstoel heeft een heerlijk zitcomfort en is in combinatie met de Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm een echte blikvanger in je tuin. Het is ook mogelijk om je eigen tuinmeubelenset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
De Lifestyle Amarilla/Varano 210 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Amarilla dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Amarilla dining tuinstoel stapelbaar
De Lifestyle Amarilla stapelbare tuinstoel is een trendy en comfortabele tuinstoel, in het assortiment van Tuinmeubelshop, met een bijzonder goed zitcomfort. De aluminium tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Lifestyle Amarilla stapelbare tuinstoel, net als de Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm, volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Lifestyle Amarilla tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Lifestyle Amarilla tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij, eigenschappen die de Lifestyle Amarilla dining tuinstoel ook heeft. Dit maakt de 6 persoons tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De aluminium tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.