Lifestyle Brandon/Salerno 160 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Brandon/Salerno 160 cm dining tuinset 7-delig
2.659,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.659,00.2.049,00Huidige prijs is: €2.049,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Brandon/Salerno 160 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.659,00.Huidige prijs is: €2.049,00.

-23%

Meer informatie

Lifestyle Brandon/Salerno 160 cm dining tuinset 7-delig
Een stoere tuinset met een natuurlijk look: de Lifestyle Brandon/Salerno 160 cm dining tuinset. De Lifestyle Brandon dining tuinstoel is gemaakt van aluminium in combinatie met textileen. Het textileen vormt mee met je lichaam en zorgt ervoor dat je altijd heerlijk zit. De tuinstoel is stapelbaar en eenvoudig af te nemen met een doekje. Het tafelblad van de Coco Salerno dining tuintafel 160 cm is gemaakt van teakhout, dit geeft de tuinset een natuurlijke look. De Lifestyle Brandon/Salerno 160 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Brandon/Salerno 160 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Brandon dining tuinstoel
* 1 x Coco Salerno dining tuintafel 160 cm Eigenschappen Lifestyle Brandon dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Brandon dining tuinstoel antraciet is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. De Brandon dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De armleuning van de tuinstoel is van duurzaam teakhout. Je kunt ervoor kiezen om het hout op de natuurlijke manier te laten vergrijzen of om het hout bruin te houden. Om het hout bruin te houden adviseren wij om de armleuningen te behandelen met Garden Collections Teak protector. De Brandon dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje.
Eigenschappen Coco Salerno dining tuintafel 160 cm
De Coco Salerno dining tuintafel is een ronde tuintafel met een teakhout tafelblad en een aluminium tafelframe. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Coco Salerno dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.