Lifestyle Brandon/Superior 330 cm dining tuinset 6-delig
Lifestyle Brandon/Superior 330 cm dining tuinset 6-delig
4.526,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.526,00.3.429,00Huidige prijs is: €3.429,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Brandon/Superior 330 cm dining tuinset 6-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.526,00.Huidige prijs is: €3.429,00.

-24%

Meer informatie

Lifestyle Brandon/Superior 330 cm dining tuinset 6-delig
Ben je op zoek naar een tuinset met een stoere en natuurlijke look? Dan is de Lifestyle Brandon/Superior 330 cm dining tuinset wat voor jou. De Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm is voor deze tuinset gematch met de Santika Superior picknickbank 330 x 40 cm en de Lifestyle Brandon dining tuinstoel. De beide producten hebben een antraciet aluminium pootstel waardoor het een perfecte match samen is. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Brandon/Superior 330 cm dining tuinset 6-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Brandon dining tuinstoel
* 1 x Santika Superior picknickbank 330 x 40 cm
* 1 x Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Brandon dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Brandon dining tuinstoel antraciet is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. De Brandon dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De armleuning van de tuinstoel is van duurzaam teakhout. Je kunt ervoor kiezen om het hout op de natuurlijke manier te laten vergrijzen of om het hout bruin te houden. Om het hout bruin te houden adviseren wij om de armleuningen te behandelen met Garden Collections Teak protector. De Brandon dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje.
Eigenschappen Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm
De Santika Superior dining tuintafel is een eyecatcher uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft de afmeting 330 x 100 cm en biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Combineer deze trendy teak houten tuintafel met tuinstoelen naar keuze. Het pootstel van de Santika Superior dining tuintafel teak is gemaakt van aluminium en voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het frame extreem wordt verhit en uitgehard, zodat er een extra beschermlaag ontstaat. Het tafelblad is gemaakt van duurzaam teakhout wat afkomstig is van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De stoere uitstraling van deze royale tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te vergrijzen of om deze op de kleur te behouden zoals deze uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Je kunt de Santika Superior dining tuintafel 330 x 100 cm het hele jaar door buiten laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een beschermhoes. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!