Lifestyle Dolphin/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Dolphin/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Dolphin/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig

769,00

Meer informatie

Lifestyle Dolphin/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig
Zoek je een spraakmakende compacte tuinset met een moderne uitstraling? Dan is de Lifestyle Dolphin dining tuinstoel in combinatie met de Mondello tuintafel 90×90 cm een echte aanrader. Deze unieke tuinstoel is (volledig met de hand!) geweven in twee kleuren: een witte en een antraciet kleurige wickerdraad. Dit vormt een moderne combinatie met een stijlvolle uitstraling, en past in iedere achtertuin. Samen met de aluminium Mondello vierkante tuintafel vormt dit een comfortabele tuinset waaraan je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Wil je meer informatie over deze unieke tuinset? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze tuinmeubelwinkels.
De Lifestyle Dolphin/Mondello 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Dolphin tuinstoel antraciet 1 x Domani Mondello dining tuintafel 90 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Dolphin tuinstoel antraciet
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. Het poostel van de tuinstoel heet dezelfde kleur als het aluminium frame van de Mondello tafel 90 x90 cm, en vormt hiermee een passende combinatie. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig is. Daardoor is deze tuinstoel kleurvast. De tuinstoel is volledig onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.
Eigenschappen Domani Mondello dining tuintafel 90 x 90 cm
De Domani Mondello dining 64persoons tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello vierkante tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas, en uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit is een hard en sterk materiaal. De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel is op hoogte afgestemd met deze tuintafel, zodat de stoel altijd goed onder de tuintafel past. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.