Lifestyle Dolphin/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Dolphin/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig
2.125,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.125,00.1.589,00Huidige prijs is: €1.589,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Dolphin/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.125,00.Huidige prijs is: €1.589,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle Dolphin/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm een moderne en stijlvolle tuinset met een natuurlijke uitstraling. De zachte naturel-kleur van de Lifestyle Dolphin dining tuinstoel kleurt mooi bij de Greywash teakhouten tuintafel. De Lifestyle Dolphin/Palta 180 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Dolphin/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Dolphin dining tuinstoel mixed black/taupe
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel mixed black/taupe is een populaire tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel heeft een aluminium frame met aan poedercoating in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan roesten, wat het tot een perfect materiaal maakt voor buiten. De kuip van de tuinstoel is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad dat UV-bestendig is. Hierdoor is de tuinstoel kleurvast. De tuinstoel is volledig onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel wordt geleverd met een zit- en rugkussen welke voorzien zijn van een water- en vuilafstotende coating. De kussenhoezen zijn afritsbaar en wasbaar op 30 graden.
Eigenschappen Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een echte eyecatcher. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Palta tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.