Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig
3.281,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.281,00.2.199,00Huidige prijs is: €2.199,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.281,00.Huidige prijs is: €2.199,00.

-33%

Meer informatie

Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig 
Deze tuinset is echt een eyecatcher in je tuin. De Dolphin tuinstoel heeft een uitstekend zitcomfort en een uniek design. De eetstoel combineert prachtig bij de robuuste teakhouten tuintafel. De bijpassende picknickbank geeft het geheel een speelse uitstraling en zorgt voor de finishing touch. Kom deze en andere combinaties gerust eens proberen. De koffie staat klaar in onze elf megastores! 

Het Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
3 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel naturel  1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm  1 x Lifestyle San Francisco picknickbank 260 x 40 cm  
Eigenschappen Lifestyle Dolphin dining tuinstoel naturel 
De Dolphin diningstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad dat UV-bestendig is en daardoor kleurvast. De tuinstoel is onderhoudsarm en kan het hele jaar buiten blijven staan. De stoel wordt geleverd met water- en vuilafstotende kussens. De kussenhoezen zijn te wassen op 30 graden. 

Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm 
De San Francisco diningtafel heeft een robuust aluminium frame en een dik teakhouten blad. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De tafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De eettafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. De San Francisco tuintafel van 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Deze buitentafel mag niet afgedekt worden met een hoes en kan het hele jaar in de buitenlucht blijven staan.

Eigenschappen Lifestyle San Francisco picknickbank 260 x 40 cm 
Bij de San Francisco tafel is een bijpassende picknickbank ontworpen. Net als de tafel heeft de bank een stevig frame en een dik teakhouten blad. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinbank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinbank volledig te laten vergrijzen of op kleur te houden. Hiervoor zijn Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De San Francisco tuinbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. Wij adviseren om de teakhouten tuinbank niet af te dekken met een afdekhoes. Het is mogelijk om de picknickbank vier seizoenen lang buiten te laten staan.