Lifestyle Estancia/Graniet 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Estancia/Graniet 180 cm dining tuinset 5-delig
2.819,00 1.789,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Estancia/Graniet 180 cm dining tuinset 5-delig

1.789,00

-37%

Meer informatie

Lifestyle Estancia/Graniet 180 cm dining tuinset 5-delig
Luxe en comfort: de Estancia dining in combinatie met de massief Granieten dining tuintafel 180 x 100 cm. De Estancia dining tuinstoel is uitgeroepen tot meest comfortabele aluminium dining tuinstoel binnen de Tuimeubelshop collectie. Samen met de stijlvolle en duurzame granieten tuintafel een juweel op het terras. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Estancia/Graniet 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Estancia dining tuinstoel
* 1 x Garden Collection Granieten dining tuintafel rechthoek 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Estancia dining tuinstoel
De Lifestyle Estancia dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Estancia tuinstoel volledig weersbestendig. Bij de Estancia dining tuinstoel wordt standaard een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevordert. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel rechthoek 180 x 100 cm
De Garden Collection granieten dining tuintafel 180 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 4-6 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.