Lifestyle Estancia/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Estancia/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Estancia/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig

929,00

Meer informatie

Lifestyle Estancia/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig 
Hét hoogtepunt in de Lifestyle collectie: de Estancia dining tuinstoel. Deze fraai ontworpen tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Ravenna aluminium/polywood tuintafel een moderne en stijlvolle tuinset met een natuurlijke look. De wit gekleurde stoelen vormen een mooi contrast bij het moderne polywood van de Ravenna tuintafel. Het is ook mogelijk om zelf je tuinset samen te stellen uit onze ruime collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Estancia/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
* 4 x Lifestyle Estancia dining tuinstoel wit 
* 1 x Lifestyle Ravenna dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Estancia dining tuinstoel  
De Estancia stoel heeft een aluminium frame en is dus licht in gewicht en kan niet roesten. Hiermee is de Estancia tuinstoel volledig weerbestendig. Bij de Estancia dining tuinstoel wordt standaard een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevorderd. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Lifestyle Ravenna dining tuintafel 180 x 100 cm 
De Ravenna tafel is gemaakt met een aluminium frame met een geharde glasplaat. Op de glasplaat zit een krasbestendige keramische laag. Het frame van de Ravenna tuintafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Bij het poedercoaten wordt er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur op het aluminium aangebracht. De Ravenna eettafel is licht in gewicht en kan doordat de tafel onderhoudsvrij is het hele jaar buiten blijven staan.